Beregn din pris på revision

Hvad enten det er første gang at du skal bruge en revisor, eller du blot vil tjekke om din revisor er for dyr, så kan vi hjælpe.

Her på siden kan du på 2 minutter få vores bud på hvor meget en revisor vil koste. Vi har gjort det nemt for dig, så du ved blot at indtaste nogle få oplysninger, kan få et prisoverslag på hvor meget det vil koste dig at få hjælp fra en revisor.


Revision

Udarbejdelse af årsrapport

Din pris:

- kr.

Hvad laver en revisor?

Det er ikke altid lige til at se hvorfor en revisor skal være så dyr, for hvad er det egentlig en revisor foretager sig? Kort sagt, så kan en revisor hjælpe dig med at revidere fx dit regnskab. En revidering vil sige at revisoren laver en form for korrekturlæsning af fx dit regnskab. Fordelen ved at have en revisor til at tjekke dit regnskab igennem er at revisoren kan finde de fejl du eller din bogholder har lavet i bogføringen.
Ved at have et sæt ekstra øjne på dit regnskab, sikre du dig mod ubehagelige overraskelser, hvis skat skulle kigge forbi for at tage et kig på dit regnskab. Derudover er registeret revisorer forpligtiget til at have en ansvarsforsikring. Det betyder i praksis at hvis din revisor skulle overse en fejl i dit regnskab, så vil hans forsikring dække de omkostninger der måtte opstå.

Copyright © 2014